Scroll naar onder voor de tarieven van trouwfotografie

Trouwfotograaf Assen

Jullie trouwdag zal hoe dan ook een dag worden om nooit meer te vergeten, deze bijzondere dag zal je altijd bij blijven. Jullie vieren de liefde samen met familie en dierbare vrienden. Graag kom ik als trouwfotograaf deze bijzondere dag voor jullie vastleggen op beeld.


Mijn doel als bruidsfotograaf is om alles op een ontspannen manier vast te leggen. Zo min mogelijk geposeerd en meegaan met alle emoties. De ontspannen sfeer tussen al jullie gasten, de mooie momenten en goede gesprekken die zij hebben, dat wil ik graag aan jullie laten zien op beeld.

Net als die ene traan of de sprankeling in de ogen van je aanstaande als hij of zij jou aankijkt met een blik vol liefde. Dat zijn beelden die ik graag maak en waarvan het bruidspaar achteraf vaak verwonderd is; 'ik had helemaal niet door dat je daar een foto van maakte!'. En dat probeer ik ook, zo onzichtbaar mogelijk zijn maar toch overal aanwezig.


Trouwreportage

Tijdens de fotoreportage geef ik iets meer aanwijzingen maar vrijwel altijd is juist deze shoot een rustmoment. Even geen gasten of verwachtingen, maar lekker kletsen met elkaar, lachen, genieten en even rusten en ondertussen maak ik foto's van jullie samenzijn.


Het hele verhaal

Gedurende de dag fotografeer ik alle details: de ringen, versiering, het boeket, de auto etc. Uiteindelijk zullen de foto's het verhaal van begin tot eind vertellen.

Beelden vol liefde, prachtige mensen, jullie onvergetelijke dag.


Trouwen in Assen

Als bruidsfotograaf in Drenthe heb ik al heel wat huwelijken mogen fotograferen. Assen is voor mij een thuiswedstrijd aangezien dit mijn woonplaats is, maar ik fotografeer bruiloften in heel Nederland dus mochten jullie interesse hebben maar niet in de buurt van Assen wonen dan is dit geen enkel probleem. Neem vooral contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als we ver uit elkaar wonen plannen we een telefonisch gesprek of een zoomgesprek/whatsappcall in.

Trouwfotograaf Nederland, trouwreportage licht, trouwreportage gouden uur, styledwedding
Spontane foto's trouwen, bruidsvisagie, bruid maakt zich klaar voor trouwerij

Vooraf


Ik kom als trouwfotograaf Drenthe graag bij jullie thuis om kennis te maken, jullie verhaal te horen. Gedurende het gesprek bespreken we jullie wensen. Daarna hebben jullie de tijd om te beslissen of ik jullie trouwfotograaf wordt.


Een paar weken vóór de bruiloft kom ik nogmaals bij jullie om de details van de grote dag te bespreken.


* Voor bruiloften met een lange reistijd doe ik de kennismaking via zoom/bellen.

Trouwen!


Het vooraf aantal besproken uren ben ik aanwezig. De ceremoniemeester is mijn aanspreekpunt zodat jullie optimaal kunnen genieten en nergens over na hoeven te denken.

Na afloop


Ik ga aan de slag om de foto's te selecteren en te bewerken. Binnen een week krijgen jullie minstens 10 foto's als preview om vast te delen met vrienden en familie en zelf nog even na te genieten van jullie mooie dag.


Binnen twee maanden kom ik bij jullie langs om de foto's op luxe usb en het album te brengen. Het is elke keer weer erg leuk om dan de dag nog eens te door te nemen.

Tarieven & Pakketten Bruidsfotografie

bruidsmeisjes houden bloemen vast, foto is moody

Pakket 1

999 euro

6 uur fotografie
Binnen een week alvast 10 foto’s te zien (Leuk om te delen met vrienden en familie)
Binnen 8 weken levering van de foto’s
Minimaal 200 foto’s
Inclusief foto album 19x19 (26 pagina’s)

bloem aan stoel tijdens huwelijksdienst vastgelegd door fotograaf Drenthe

Pakket 2

1399 euro

8 uur fotografie
Binnen een week alvast 15 foto’s te zien
Binnen 8 weken levering van de foto’s op een luxe Usb
Minimaal 300 foto’s
Inclusief foto album 28x19 (26 pagina’s)

bruid en bruidegom wandelen in de natuur tijdens fotoreportage

Pakket 3

1899 euro

12 uur fotografie
Binnen een week alvast 20 foto’s te zien
Binnen 8 weken levering van de foto’s op een luxe Usb
Minimaal 500 foto’s
Inclusief foto album 28x19 (30 pagina’s)
Inclusief harmonicaboekje

Extra informatie


  • Inclusief reiskosten binnen Assen. Buiten Assen € 0,45 p/km.