Tarieven


Een bruidsreportage start bij 1450 euro voor vijf uur fotografie.

Hier zit bij inbegrepen:


  • Minimaal 300 foto’s 
  • Uit te breiden tot 12 uur fotografie
  • Kennismaking (online of fysiek)
  • video call of belgesprek week voor de bruiloft
  • Binnen een week ontvang je alvast 20 foto’s (enorm leuk om te delen met familie en vrienden)
  • Binnen 8 weken levering van de foto’s op luxe usb-stick
  • Btw
  • Inclusief foto album 15x15 (12 pagina’s), mogelijkheid tot upgraden


Uren zijn uit te breiden voor 175 euro per uur.

Gemiddeld ontvang je per extra uur fotografie zo'n 50 foto's.


Alle tarieven zijn exclusief reiskosten, inclusief btw.

Reiskosten buiten Assen bedragen 0,45 cent per km.


Vraag hier vrijblijvend mijn trouwbrochure aan met alle informatie.

Album


Ik lever de allermooiste albums ter wereld! Nogal een uitspraak, maar 100% waar. Ik heb gekozen voor de beste leverancier op album gebied. Deze albums zijn ware pareltjes. Denk aan velvet, echt leder, gouden embossing (opdruk), dikke pagina's en kwaliteit.


Tijdens het kennismakingsgesprek zal ik jullie de demo-albums laten zien met bijbehorende kleurstaaltjes zodat het album exact naar jullie wensen gemaakt zal worden. Dit album is een extra, vrijblijvende optie. Het standaard album zal dan komen te vervallen maar geloof me, hier zul je geen seconde spijt van krijgen :)

Scroll naar onder voor meer informatie over trouwfotografie

Kennismakingsgesprek


We spreken af bij jullie thuis of, als we verder uit elkaar wonen, plannen we een zoomcall. Ik vertel jullie alles over mijn werkwijze en wat jullie van mij kunnen verwachten en ik hoor heel graag wie jullie zijn en wat jullie plannen voor de grote dag zijn.

Contract en aanbetaling


Ik stuur jullie een offerte toe op basis van jullie wensen. Deze kunnen jullie online ondertekenen.

Lets do this!


Als het kennismakingsgesprek heeft plaatsgevonden, het contract is ondertekend en de aanbetaling is gedaan dan staat jullie datum gereserveerd in mijn agenda.

Laten we er een onvergetelijke dag van maken!

Trouwfotograaf Assen

Jullie trouwdag zal hoe dan ook een dag worden om nooit meer te vergeten, deze bijzondere dag zal je altijd bij blijven. Jullie vieren de liefde samen met familie en dierbare vrienden. Graag kom ik als trouwfotograaf deze bijzondere dag voor jullie vastleggen op beeld.


Mijn doel als bruidsfotograaf is om alles op een ontspannen manier vast te leggen. Zo min mogelijk geposeerd en meegaan met alle emoties. De ontspannen sfeer tussen al jullie gasten, de mooie momenten en goede gesprekken die zij hebben, dat wil ik graag aan jullie laten zien op beeld.

Net als die ene traan of de sprankeling in de ogen van je aanstaande als hij of zij jou aankijkt met een blik vol liefde. Dat zijn beelden die ik graag maak en waarvan het bruidspaar achteraf vaak verwonderd is; 'ik had helemaal niet door dat je daar een foto van maakte!'. En dat probeer ik ook, zo onzichtbaar mogelijk zijn maar toch overal aanwezig.


Trouwreportage

Tijdens de fotoreportage geef ik iets meer aanwijzingen maar vrijwel altijd is juist deze shoot een rustmoment. Even geen gasten of verwachtingen, maar lekker kletsen met elkaar, lachen, genieten en even rusten en ondertussen maak ik foto's van jullie samenzijn.


Trouwen in Assen

Als bruidsfotograaf in Drenthe heb ik al heel wat huwelijken mogen fotograferen. Assen is voor mij een thuiswedstrijd aangezien dit mijn woonplaats is, maar ik fotografeer bruiloften in heel Nederland dus mochten jullie interesse hebben maar niet in de buurt van Assen wonen dan is dit geen enkel probleem. Neem vooral contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als we ver uit elkaar wonen plannen we een telefonisch gesprek of een zoomgesprek/whatsappcall in.