Zwanger


Zes keer.

Maar liefs zes keer heb ik deze magische periode mee mogen maken. Het pure geluk van een positieve test. De intense vreugde van een kloppend hartje bij de eerste echo. Een groeiend buikje en de eerste fladderende bewegingen die telkens serieuzer werden tot een hele grote buik en een kind dat pijnlijk hard tegen mijn ribben trapte. 100 keer per nacht naar de wc. Geen veters meer kunnen strikken want ja, die buik. Maar oh, wat was het mooi. En ik vind het zo tof om de foto's van deze zwangerschappen zo nu en dan eens terug te kijken. Pure verwondering.


Ben jij zwanger en wil je hier graag foto's van laten maken? Graag neem ik jou (en je evt. partner en kinderen) mee naar een buitenlocatie in omgeving Drenthe of ik kom bij jullie thuis.

Zwangerschapsshoot

299 euro

60-90 minuten
Gebruik van klantengarderobe
25 foto's in hoge resolutie (bij bestellen mogelijk)
Kies zelf je favorieten in een online galerij
25 euro korting op je newbornshoot
Tot 6 personen (extra €15 p.p)

Nabestelling

Fotoshoot, nabestellen, Fotograaf gezin uit Assen

Na de fotoshoot is het mogelijk om vanuit de online galerij extra bestanden bij te bestellen.

1 digitaal bestand = 14 euro.
5 digitale bestanden = 60 euro
10 digitale bestanden is = 99 euro

Een digitaal bestand is een digitale foto. Je ontvangt deze in zowel lage- als hoge resolutie. De lage resolutie is geschikt voor social media. De hoge resolutie is geschikt voor afdruk op elk gewenst formaat.

Extra informatie


  • Inclusief reiskosten tot 20 km (dus 40 km retour). Na 20 km € 0,45 p/km.
  • Alle fotoreportages zijn inclusief een WeTransfer(.com) file met jouw foto's in hoge resolutie. Deze ontvang je na maximaal 3 weken.