Trouwen


Jullie trouwdag zal hoe dan ook een dag worden om nooit meer te vergeten. Je trouwdag zal je altijd bijblijven. Samen vieren jullie de liefde samen met familie en dierbare vrienden. Graag kom ik deze bijzondere dag voor jullie vastleggen op beeld.


Mijn doel is om alles op een ontspannen manier vast te leggen. Zo min mogelijk geposeerd en meegaan met alle emoties. Net die ene traan of de sprankeling in de ogen van je aanstaande als hij of zij jou aankijkt met een blik vol liefde. Dat zijn beelden die ik graag maak en waarvan het bruidspaar achteraf vaak verwonderd is "ik had helemaal niet door dat je daar een foto van maakte!". En dat probeer ik ook, zo onzichtbaar mogelijk zijn maar toch overal aanwezig.


Tijdens de fotoreportage geef ik iets meer aanwijzingen maar vrijwel altijd is juist deze shoot een rustmoment. Even geen gasten of verwachtingen, maar lekker kletsen met elkaar, lachen, genieten en even rusten.


Gedurende de dag probeer ik alle details te fotograferen: de ringen, versiering, het boeket, de auto etc. Uiteindelijk zullen de foto's het verhaal van begin tot eind vertellen.

Beelden vol liefde, prachtige mensen, jullie onvergetelijke dag.

Vooraf


Ik kom graag bij jullie thuis om kennis te maken, jullie verhaal te horen. Gedurende het gesprek bespreken we jullie wensen. Daarna hebben jullie de tijd om te beslissen of ik jullie trouwfotograaf wordt.


Een paar weken vóór de bruiloft kom ik nogmaals bij jullie om de details van de grote dag te bespreken.

Trouwen!


Het vooraf aantal besproken uren ben ik aanwezig. De ceremoniemeester is mijn aanspreekpunt zodat jullie optimaal kunnen genieten en nergens over na hoeven te denken.

Na afloop


Ik ga aan de slag om de foto's te selecteren en te bewerken. Binnen een week krijgen jullie 10 foto's als preview om vast te delen met vrienden en familie en zelf nog even na te genieten van jullie mooie dag.


Binnen twee maanden kom ik bij jullie langs om de foto's op luxe usb en het album te brengen. Het is elke keer weer erg leuk om dan de dag nog eens te door te nemen.

Tarieven & Pakketten Bruidsfotografie

Pakket 1

6 uur fotografie
Binnen een week alvast 10 foto’s te zien (Leuk om te delen met vrienden en familie)
Binnen 8 weken levering van de foto’s op een luxe Usb
Minimaal 200 foto’s
Nabewerking
Inclusief foto album 19x19 (26 pagina’s)

999 euro

Pakket 2

8 uur fotografie
Binnen een week alvast 15 foto’s te zien
Binnen 8 weken levering van de foto’s op een luxe Usb
Minimaal 300 foto’s
Inclusief foto album 28x28 (26 pagina’s)

1399 euro

Pakket 3

12 uur fotografie
Binnen een week alvast 20 foto’s te zien
Binnen 8 weken levering van de foto’s op een luxe Usb
Minimaal 500 foto’s
Inclusief foto album 28x28 (30 pagina’s)
Inclusief harmonicaboekje

1899 euro